Over mij

Ik ben Roxanne en woon met mijn gezin in Piershil, een klein dorp in de Hoeksche Waard. Met elkaar genieten we van wat het leven te bieden heeft, met kansen en natuurlijk ook uitdagingen.

Bij Psychodidact ben ik opgeleid tot gecertificeerd psychosociaal therapeut, een driejarige HBO-opleiding inclusief medische basiskennis. Ook na deze opleiding ben ik mij blijven ontwikkelen op het gebied van begeleiding en coaching. Alle opgedane kennis en ervaringen zorgen ervoor dat ik vanuit verschillende invalshoeken kan werken.

Een bijdrage leveren aan het vergroten van (zelf)inzicht en bewustwording om de regie over werk, gezondheid, plezier en leven terug te krijgen geeft mij veel inspiratie en voldoening. 
Anderen omschrijven mij als: empathisch, intuïtief, opmerkzaam, analytisch en mensgericht zonder oordeel.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Dat je vrijuit kunt spreken, ook over de dingen waar je misschien moeilijk over vertelt. Er is niets ‘raar’ of ‘om je voor te schamen’ als je met mij in gesprek gaat. We gaan samen aan het werk vanuit de visie dat problemen de bron zijn van nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien. Ik stem af op jou en samen zoeken we hoe jij de gewenste verandering tot stand kan brengen, om zo meer evenwicht te ervaren en gelukkiger te leven en werken. 

Wil je verder praten over wat ik voor je kan betekenen?