Tarieven

Uurtarief
Individuele psychosociale therapie € 75 per uur inclusief btw
Individuele coaching € 75 per uur inclusief btw
Vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten) Gratis

Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. 

Zakelijke tarieven op aanvraag.

Vergoedingen


Zorgverzekeraar

Je bent zelf verantwoordelijk om te onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidzorg (de NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit maakt het, in het geval van psychosociale therapie, mogelijk om in de meeste gevallen een gedeeltelijke vergoeding te krijgen indien je aanvullend verzekerd bent.

Via je werkgever

Je kunt ook informeren bij je werkgever of die bereid is het traject voor je te vergoeden. De meeste werkgevers staan hier positief tegenover. Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte van hun personeel. Vraag bij je werkgever na wat de mogelijkheden zijn.

Eigen bedrijf

Als ondernemer kunnen kosten in bepaalde gevallen worden afgetrokken van de belasting. Wanneer je klachten hebt die werk gerelateerd zijn, kun je de kosten voor coaching/psychosociale hulpverlening fiscaal aftrekken onder de noemer beroeps- of bedrijfskosten.

NFG en RBCZ

Grip, Groei, Geluk(t) is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). De NFG is een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire psychosociale werkveld. De NFG bewaakt de kwaliteit van de aangeboden zorg.

Daarnaast is Grip, Groei Geluk(t) aangesloten bij de stichting RBCZ, een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen certificeert en registreert.